РЕАЛИЗОВАНА ПОСЕТА САВЕТНИКА НАШОЈ ШКОЛИ 17.05.2018.ГОДИНЕ

Још једна у низу активности у оквиру пројекта ,, Подели знање -школе у акцији,, била је посета десеторо саветника спољних сарадника нашој школи. Колеге саветници су наставници 3П школа из Новог Сада , Панчева и Старе Пазове које смо у претходних пар месеци имали прилику да упознамо. Данашњи дан пружио нам је могућност да покажемо шта смо у претходном периоду научили и како то примењујемо на свој начин у нашој школи.

Директор школе је пожелео добродошлицу и  упознао госте  са радом наше школе и њеним специфичностима.Педагог школе је присутним представила ваннаставну активност и манифестацију вредну пажње а то је обележавање Међународног дана Дунава у Баноштору и позвала их да ове године присуствују истој.Такође педагог је говорила о богадству различитости којим школа може да се похвали и овогодишњом реализацијом Пројекта Интеркултуралност -,,Упознајмо себе и друге,,.Присутним је подељен материјал у вези поменутих манифестација као мали поклон и сећање на ову лепу посету.

 

По плану посете уследиле су Хоризонталне  посете часовима наших наставника Т.Крстић, З.Косјерине,С.Нићетина , М. Милутин, М.Андријашевић, О.Видовић. Такође посећени су часови разредне наставе и то код М.Шкорић и Н.Шодић као и час у подручној школи у Баноштору код Ђ.Стојковић. Након часова уследиле су евалуације од стране спољних саветника -сарадника. Вођени су конструктивни разговори и опсервирани су часови. Колеге су износиле своја мишљења о часовима, упућивале комплименте и сугестије. Посебне комплименте су добиле наше младе наставнице историје и географије за изузетну професионалност и квалитет рада који су показале.

Након опсервација гости су изнели позитивне утиске о нашој школи и ономе што су имали прилику да виде у Сусеку и Баноштору. Закључак свих присутних како гостију тако и нас домаћина је да су посета и сам пројекат у којем смо од изузетног значаја за све актере. Размена искустава је била обострана и веома богата.

Час Невенке Шодић

 

Час Миле Шкорић

 

Час наставнице историје Оливере Видовић у 8.разреду

 

Након радног дела посете дружење са нашим гостима наставили смо уз ручак у Дому културе.

о4

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s