ПРЕЗЕНТАЦИЈА ПОЉОПРИВРЕДНЕ ШКОЛЕ ИЗ ФУТОГА

Као и сваке године ученици осмог разреда имају прилику да се упознају са Пољопривредном школом за коју увек влада велико интересовање.Ове године 14.маја гости су нам були професори поменуте школе Љубица Пајић и Ђурица Лалић.

Гости су извршили презентацију праћену богатом причом коју  пружа ова школа .Упознати су са историјатом школе , локацијом , објектима школе , домом ученика ,  механизацијом коју школа поседује , пластеником и стаклеником ,биљном производњом која се реализује у школи у школском воћњаку , винограду ,њиви ,млекаром која је пре пар година отворена , сточним фондом -живинарство , сточарство и коњушарство као и ученичком задругом.

Наши ученици су упознати са трогодишњим смеровима – као што су цвећар , вртлар , пољопривредни произвођач као и са смеровима четвртог степена  као што су Пољопривредни техничар ,ветеринарски техничар , зоотехничар , техничар хортикултуре и другим смеровима.

Такође гости су упознали наше ученике са разноврсним секцијама које школа нуди као што су Пчеларска секција , Аранжерска , Коњичка , Еколошка , Новинарска и друге секције.

Ученици су имали прилику да сазнају да постоји могућност укључивања у ученичке задруге и тиме и зарада и плаћање по дану што може бити додатни џепарац за ученике.

Такође сазнали смо о стипендијама за одличне ученике .

Гости су срдачно позвали наше ученике да у било које доба дана могу са својим родитељима дођи у посету овој школи јер су њихова врата увек отворена.

Посета је као и увек била веома информативна и корисна за наше матуранте.

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s